Serge Poppes nieuw bestuurslid Innovatie en techniek

09/06/2017

Op 8 juni 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering Serge Poppes benoemd tot bestuurslid namens de leveranciers. Hij wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Innovatie en techniek. 

Serge is groot liefhebber van ons vakgebied klantcontact en van oude auto’s. Vanaf 1990 actief als (technologie)leverancier in de klantcontactbranche, momenteel directeur van Pegamento.

Naast het regelmatig bezoeken en deelname aan diverse tijdelijke uitdagingen voor de VCN/KSF is hij nu graag wat dieper betrokken bij de inhoudelijke ontwikkeling van de vereniging. Daaraan draagt hij graag bij met een specialisatie van kennis rondom de nieuwe technologische innovaties in de sector. Dus ook wet- en regelgeving als het gaat om de nieuwe GDPR, inzet van artificiële intelligentie in het klantcontactdomein, ontwikkelingen van nieuwe en bestaande (communicatie)kanalen, digitale transformatie, robotics etc.

“Uit een aantal goede kandidaten hebben we Serge Poppes voorgedragen als nieuw bestuurslid en de ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met zijn benoeming,” zo licht voorzitter Boris Wachters de benoeming toe. “Serge kent de branche van binnen en van buiten, is een vernieuwer, positief kritisch en heeft een breed draagvlak binnen het klantcontact-ecosysteem, helemaal in de doelgroep die hij bij de KSF vertegenwoordigt, namelijk de leveranciers. Ik ben blij dat hij het bestuur komt versterken”.

“Techniek is een cruciaal onderdeel van ons vakgebied en wordt nog iedere dag belangrijker. We willen onze leden goed meenemen in deze ontwikkelingen en de innovaties die er zijn,” vertelt directeur Geeske te Gussinklo. “ Ik ben enorm blij met de nieuwe portefeuille Techniek en innovatie in het bestuur, zodat we hier ook de juiste bestuurlijke aandacht aan kunnen geven. En het is natuurlijk helemaal fantastisch dat deze positie wordt ingenomen door iemand die zo betrokken is bij de vereniging, al jaren, en zijn expertise nu perfect in kan brengen. Welkom Serge!”