Expertsessie Leiderschap

08/05/2018

Hoe verkrijg je stuurinformatie uit de databerg?

Veel organisaties zorgen voor een overkill aan data en tegelijkertijd is er een toenemende behoefte aan relevante informatie. Hoe verkrijg je stuurinformatie uit de databerg? Kom naar de KSF-expertsessie Leiderschap op 8 mei en hoor hoe je dit kunt beïnvloeden. 

Van data naar beïnvloeding
Hoe ga je om met data in deze snel veranderende wereld en wat vraagt dit van jou als leider en van medewerkers? We houden van alles bij, sturen managementrapportages rond met op het eerste gezicht interessante informatie... maar hoe herken en bepaal je echter welke data  je gebruikt voor de juiste (bij)sturing van de organisatie en hoe doe je dit? En wat vraagt dit van jouw kijk op arbeid en de competenties van medewerkers? Jan de Jong, voorzitter van deze groep, en Huub van de Wiel, mede vormgever van deze groep, geven een inleiding op het werken met een skills matrix en op het omzetten van de juiste stuurinformatie t.b.v. sturing van de organisatie. 
Uiteraard is er ook voldoende ruimte om van elkaar te leren, zodat je ook met de verschillende perspectieven huiswaarts keert.

Praktijkcase CB
Hoe helpt data CB (voorheen Centraal Boekhuis) bij de digitale transformatie en wat vraagt dit van de mensen? Dave Anakotta, manager Customer en Logistics Services, vertelt over het stimuleren van leren, het klaar zijn voor het onbekende dat komen gaat en hoe data CB helpen meerwaarde te creëren voor de klant. Deze uitdagingen zijn o.a. van invloed op de organisatievorm van customer service bij CB. Deze interessante praktijkcase laat belangrijke elementen van leiderschap i.c.m. data zien om geïnspireerd te raken!

Aanmelden
Je bent van harte welkom om op 8 mei 2018 van 09.30 tot 12.30 uur, inclusief lunch, deel te nemen aan deze sessie. Je kan aansluitend op de expertsessie rondgeleid worden door het hypermoderne logistiek centrum van CB, bij interesse graag bij de aanmelding aangeven. Aanmelden is mogelijk nadat je ingelogd bent en online lid bent van deze groep.
 

Startdatum: 
8 mei 2018 - 09:30
Locatie: 
CB-Logistics, Culemborg
Nederland