Expertsessie Leiderschap: optimizing people, places and technology

06/02/2018

Tijdens deze sessie vertellen voorzitter Jan de Jong en medevormgever van de expertgroep Huub van der Wiel meer over “The smell of the place” en neemt Plantronics in Hoofddorp ons mee in de praktijk. Je kunt zelf ervaren hoe het aanpassen van de context waarin de klantcontactmedewerker zich beweegt impact heeft op klantbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten.

Optimizing people, places and technology.

Het splinternieuwe kantoor van Plantronics is een levend laboratorium voor slimmer werken. Het gebouw is ontworpen rondom het concept “beautifully human” en sluit in alle facetten aan op de wensen van haar medewerkers. Met behulp van innovatieve technologie en design hebben ze ruimten gecreëerd die productiviteit en welzijn bevorderen.

Hoe beïnvloed je mindset en resultaat door middel van omgeving en beleving (context)? Hoe pas je je processen aan en welke stuurinformatie sluit hier op aan? Wat doet het met je organisatiestructuur en wat verandert er in de wijze van aansturen? Jan de Jong en Huub van de Wiel laten ons de onderliggende processen zien in combinatie met de menselijke factor en vertellen ons meer over de theorie van “The smell of the place”.

Het combineren van betrokkenheid, productiviteit en werkgeluk loont

Hoe is Plantronics aan haar inzichten gekomen en wat maakte dat er een compleet gebouw werd afgestemd op de zintuigelijke beleving van haar medewerkers? Hoe heeft deze omgeving impact gehad op klantbeleving en medewerkerstevredenheid? Welke resultaten zijn er behaald en hoe heeft het de organisatiestructuur en wijze van aansturen beïnvloed? Deze praktijkcase kent belangrijke elementen als Leiderschap, inrichting fysieke omgeving, kpi's, diversiteit/generaties, het bewaren van balans tussen al deze uitdagende elementen etc. Heel interessant om de stappen die Plantronics zet te zien en geïnspireerd te raken door initiatieven!

Aanmelden

Ben jij klantcontact(eind)verantwoordelijke in jouw organisatie en ben je er graag bij? Reserveer dan alvast 6 februari in de agenda. De sessie start om 13.30 u, en we ronden om 17.00 u af met een borrel. Mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort.

Startdatum: 
6 feb 2018 - 13:30
Locatie: 
Plantronics Hoofddorp
Nederland