Expertsessie WFM

10/04/2018

De strijd om de intelligentie; KSF WFM Expertgroep over Artificial Intelligence.

We organiseren op 10 april een interessante interactieve expertsessie WFM! Centraal staan de planning van kanalen als chat en WhatsApp en de toepasbaarheid van AI in planning.

Laatste ontwikkelingen WFM
Social Media zijn favoriete kanalen van  consumenten en zakelijke contacten. Het WFM-proces zoals we dat op telefonie kennen, wordt nog niet overal toegepast voor social. Met deze aantallen zou dat toch een logische stap moeten zijn. Is er angst voor het onbekende? Of zitten we vast in  oude overtuiging dat telefonie voor gaat?

Een ander thema dat veel aandacht krijgt is artificial intelligence (AI). Deze  vorm van intelligentie gaat op enig moment ook de meerwaarde tonen in de wereld van WFM. In Amerika wordt een groot deel van traffic management geregeld via zelflerende AI. En dan vaak ook nog voordat de actie nodig lijkt. Wat kunnen we met AI in Nederland?

Rondetafelgesprekken
Willem, voorzitter van de Expertgroep WFM, deelt de theorie, best practices en trends rondom social media en AI. De expertgastsprekers zijn jullie zelf als leden van de expertgroep, want samen weten we veel. Mark, debatleider voor de Expertgroep WFM, brengt in een interactieve sessie de vragen en antwoorden bij elkaar.

Aanmelden
Stel je kennis en ervaring beschikbaar en leer van elkaar. Op het aanmeldformulier kun je alvast je brandende vragen kwijt. We komen daar tijdens de expertsessie op terug. Om 16.30 uur wordt de sessie afgesloten met een borrel. Locatie is n.t.b. (westen/midden van het land). Aanmelden is mogelijk nadat je ingelogd bent en online lid bent van deze groep.

Startdatum: 
10 apr 2018 - 14:00
Locatie: 
N.t.b.
Nederland